dinsdag 25 augustus 2015

whoo hoo!!!!

Net weer even 2 kantjes gedaan van Jayden´s album. Mijn foto´s raken alweer op en het wordt hoogtijd dat ik weer een x foto´s ga bewerken en laat afdrukken.




Deze 2 foto´s zijn de eerste 2 dagen dat Jayden voor het eerst thuis was van uit het ziekenhuis.
Jayden is een maand te vroeg geboren en daarom moesten we naar het ziekenhuis.




Vakantie

Afgelopen week zijn we op vakantie geweest. Het was zoo erg leuk!
We gingen kamperen bij mijn oma op de boerderij. Jayden ging voor het eerst in een tentje slapen. hij voelde zich al heel groot. zo leuk om te zien!


Die maandag werd mijn vader aan zijn knie geopereerd en zijn we op zieken bezoek geweest. 
Woensdag gingen we naar de dierentuin in Amersfoort.
We hebben echt genoten! Zo heerlijk om te zien hoe Jayden aan het genieten was!



Ook hebben ze daar een dino park, het is echt een aanrader voor jongens van deze leeftijd die helemaal gek zijn van dino's! We hebben heel veel foto´s gemaakt want ook ik vond het helemaal geweldig. Voor de vakantie heb ik een gave stempel set gekocht bij Stampin´Up! No Bones About It, die kan ik nu mooi gebruiken in mijn project life album!! helemaal happy!!




Afgelopen zondag waren we weer thuis en las ik op onze team fb dat ze een challenge hebben gemaakt onder de teamleden van waar ik bij zit van StampinÚp! Het thema was een beterschaps kaart voor een man. Wat kwam dit goed uit!! kon ik gelijk aan de slag voor mn papa! 
Dit is het resultaat geworden


dinsdag 11 augustus 2015

Mijn project life album van Jayden

Vandaag heb ik de stap verder gezet met project life. Ik maak een babyalbum voor mijn zoontje.
Vorig jaar ben ik er mee begonnen, maar omdat ik zover achter loop raakte ik zelf in de knoop. Ik had gewoon zonder na te denken een berg foto's af laten drukken en ik was aan de slag gegaan. Ook al ben ik best blij met het resultaat, lukte het me niet zo goed om de foto's die ik er in wil op de juiste volgorde er in te doen. Door alle verschillende formaten hoezen en foto's liep ik steeds vast. Ook kwam ik steeds foto's tegen die er nog ergens tussen moesten.. niet erg handig dus.



Nu is er een groep op Facebook waar ik lid van ben en af en toe komen daar wel handige tips op. Pinterest is ook een fijn iets waar je inspiratie op kan doen. maar ik vind vooral Youtube erg fijn. mensen laat dan dingen zien hoe ze het maken en laten ook handige tips zien. In ieder geval had ik een tip via fb gelezen, dat je ook foto's heel klein kan afdrukken met afdruk overzicht. zo krijg je 35 fototjes op een A4 tje. Maar dan moet je wel alles uit zoeken. met behulp van Picasa heb ik alle foto's geordend per dag in mapjes. Per mapje heb ik dus mini foto's afgedrukt en zo kan ik bepalen wat ik welke formaat wil afdrukken. Ik markeer in mijn album met post its nummers en de maten van de foto's. Die plaats ik waar ik de foto's wil hebben en zo kijk ik welke hoes het beste uit komt. Of hoe ik verder ga met de achter kant van de hoes zodat ik altijd uit komt.

Pas ben ik jarig geweest en heb ik de Fuse gekregen. Deze heb ik meteen in gebruik genomen en getest. Het is echt heel fijn om sommige grote vakken, kleiner te maken! hier ben ik erg blij mee.



Vandaag heb ik weer een berg foto's uit gedraaid. Het is best een heel karwei om te doen. Ik raad ook aan als je weinig foto's hebt om ze per week of maand af te drukken dat scheelt veel papier. Ik had zelf soms maar 1 of 2 foto's in een overzicht staan. Die ga ik ook in mijn Album bij elkaar verwerken.
Het voordeel is dat ik weer helemaal terug ga in de tijd en geniet van mijn kleine baby. De momenten weer her beleef..
Ik dwaal af. hihi. Jayden is op dit moment 3 weken bij zijn papa. dus heb ik extra tijd om hier aan te werken. Vrijdag komt hij alweer thuis en zaterdag gaan we met de caravan een weekje weg. Opnieuw herinneringen maken voor in het album. Ik kan niet wachten om hem weer te zien!! Hij vind het altijd helemaal geweldig om door zijn album te bladeren en de verhalen te horen die er bij horen. daar geniet ik dan van.




Hier heb ik nog wat foto's hoe mijn baby album van Jayden er tot nu toe uit ziet: